Wednesday, May 15, 2013

Burger Bakar Bukit Dahlia, Pasir Gudang....

Rata -rata sekarang orang memperkatakana tentang burger bakar. Sedap ker.....mesti cuba baru tau kan. Ni style mat salleh lah burger bakar ni. Burgernya memang besar. Makan satu memang kenyang. Harga pun mahal...Burger bakar yang saya try ni ialah kat Bukit Dahlia, Pasir Gudang.

Tebal betul burgernya lepas tu terorder yang double lagi lah tinggi. Namanya Burger bakar Cheese Double.Harga RM13.50. Sampai next day buat breakfast sebab tak habis.


Yang ni ada cheese.


Yang ni black pepper sos.


Owner adalah serorang anak muda, kalau tak salah Faisal namanya. Menu ada 4 aje. Simple. Basicly dagingnya semua sama yang beza hanyalah cheese dan sosnya saja. Rasanya ok lah...coz i am not a burger fan. Sekadar merasa je.


Lama juga nak tunggu burger bakar ni masak ....al -maklumlah tebal kan. Sos yang diletakkan sangat banyak sehingga melimpah-limpah.

2 comments:

  1. Wow! That must be calorific!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Dewberry, it is.....once a while ok to hve it....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...