Monday, August 27, 2012

Laman Impiana Sep/Okt'12, Edisi 40


Masa jalan-jalan kat KLCC last week, singgah kat kedai buku Kinokuniya, huh memang besar bookstore ni. Belek-belek majalah LAMAN Impiana terkejut sekejap, my photo dipilih lagi untuk paparan kali ini. Terima kasih tak terhingga kepada sidang redaksi LAMAN Impiana yang telah sudi memilih photo bung ros saya.


Majalah LAMAN Sep/Okt'2012 Edisi 40.Photo-photo bunga boleh diuploadkan ke laman Facebook Laman Impiana. Dari situ pihak Laman akan memilih photo yang menarik untuk dimuatkan ke dalam majalah Laman Impiana. Semua photo yang tersiar akan ditapis pada Januari 2013 bagi melayakkan penghantar photo memenangi anugerah rakan Fb Laman melalui segmen Bunga-bunga kita dalam majlis penyampaian hadiah Anugerah Prestij Idea Dekorasi Impiana 2012/2013. So kalau sesiapa yang ada photo bunga bungaan yang menarik boleh uploadkan di FB Laman Impiana.


Antara bunga-bunga lain yang dipaparkan.


Teruja juga bila melihat nama sendiri dipaparkan dalam majalah LAMAN Impiana.


Ni actual photo ros yang saya snap. Anda boleh pergi ke blog saya, http://sweetiesaqi.blogspot.com/2012/07/light-pink-roses-1.html untuk melihat bagaimana ros ini berkembang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...