Monday, February 24, 2014

Asam Pedas Kak Su, Duyong, Melaka


 Kali ni try masak asam pedas Kak Su di Duyong Melaka. Tak susah nak cari, kalau masuk dari simpang belah kiri di Hospital Pantai Melaka sampai ke hujung lepas JPJ Melaka, traffic light belah kanan terus je bypass banyak jugak traffic light sampai nampak pokok kiri kanan jalan ada tanda putih , kedai di sebelah kiri saja. Cam senang je bunyinya kan.....he...he...cuba cari ya....


Ni landmark yang anda akan nampak.

Asam pedas ikan tenggiri rasanya.....nampak cair tapi rasa boleh tahan sedap....

Saya suka sambal belacan ni .....sedap , makan pulak dengan timun dan telor asin.......meleleh air liur dah ni.

Anatara lauknya dan price kat sini pun tak mahal sangat. Ada juga lauk lain macam masak lemak dan banyak lagi.

Kedai ni 2 tingkat tapi tingkat bawah je yang beroperasi. Sebelah kedai ni belah kiri ada nurseri pokok bunga.

2 comments:

  1. Dalam asam pedas ni kalu masuk terung pun sedap kaannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, betul. Bendeh pun sedap. He...he....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...